79 Kč / ks
Skladem
Cena vč. DPH
189 Kč / kus
Cena bez DPH:
168,75 Kč / kus
Objednací číslo:
ZVA00110
Dostupnost:
Skladem
Vyberte množství:
kus
Cena za 1 x kus vč. DPH
189 Kč
Výběrová bříška z tuňáka v olivovém oleji. To nejlepší, co můžete z tuňáka ochutnat.
Ventresca z tuňáka pochází z nejšťavnatější a nejlahodnější části ryby, konkrétně z oblasti mezi hlavou a břichem. Tato vzácná část tuňáka je ceněna pro svou vyváženou chuť, přiměřený obsah tuků a vysoký podíl bílkovin s vysokou nutriční hodnotou. Obsahuje také cenné polynenasycené mastné kyseliny, díky čemuž je tato část tuňáka považována za delikatesu ve světové gastronomii.
Extra panenský olivový olej je bohatý na polyfenoly, jako je vitamín E, který je silným antioxidantem a už od starověku jej využívali Řekové a Etruskové pro své konzervační vlastnosti. Kromě toho dodává tuňáku jemnou chuť a činí z této kombinace dokonalý gastronomický zážitek.
Perfektně se hodí na saláty, do předkrmů. Skvěle doplňuje zeleninu. A je dokonalá do sandvičů.
Jedna ryba, spousta výhod!
Středomořská strava, kterou UNESCO v roce 2013 vyhlásilo za nehmotné kulturní dědictví lidstva, zastává názor, že ryby jsou základním pilířem zdravé výživy. Tuňák je ryba se zvláště zajímavým nutričním profilem. Má vysoký obsah bílkovin a. jeho bílkoviny navíc obsahují všechny esenciální aminokyseliny – důležitý faktor, protože lidské tělo si je neumí vyrobit, a proto je závislé na potravinách, které je poskytují.
Za zmínku také stojí lipidy (nebo tuky), které se nacházejí v tuňákovi: s nízkým procentem nasycených mastných kyselin a vysokým obsahem polynenasycených mastných kyselin je bohatý na omega 3. Díky tomu je dobrým jídlem pro kontrolu hladiny cholesterolu v krvi a k prevenci kardiovaskulárních onemocnění. A co víc, tuňák má vysoký obsah železa, vitamínů a minerálních solí, zejména fosforu, vápníku a hořčíku.
Stát
Portugalsko
Hmotnost
115g
10 Produktů